Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Герой України підполковник Андрій Царенко отримав диплом та пам’ятний знак Почесного громадянина міста Чугуєва

В урочистій обстановці начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва вручила диплом та пам’ятний знак Почесного громадянина міста Чугуєва Герою України, військовослужбовцю 92-ї окремої штурмової бригади ім. кошового отамана Івана Сірка, підполковнику Андрію Царенку.

Андрій Царенко – один з тринадцяти захисників, яким в травні цього року, згідно з Наказом Чугуївської міської військової адміністрації, була присвоєна ця вища для Чугуївської громади відзнака. Разом зі своїми побратимами він зробив особистий внесок у захист нашої громади від російських загарбників. Особливо приємно те, що Андрій Юрійович –наш земляк, народився в Чугуєві, і з нашим містом пов’язане усе його життя. Тривалий час через службову зайнятість він не мав можливості отримати Диплом та розписатися в Книзі Почесних громадян, проте 31 липня врешті-решт нагорода знайшла свого героя.

Від імені усіх земляків Галина Мінаєва привітала нового Почесного громадянина та подякувала за самовідданість у захисті України. Ми пам’ятаємо, що саме завдяки героїзму наших воїнів навіть під час війни Чугуївська громада живе майже звичним життям.

Поділитись
Перейти до вмісту