Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Кочетоцька бібліотека переїхала у нове приміщення

Маємо приємну новину для усіх кочетокців: у липні філіал КЗ «Публічна бібліотека», що знаходиться у селищі, переїхав до нової будівлі по вул. Литвинова, б. 44.

Багато років поспіль Кочетоцька бібліотека-філія знаходилась в старому необладнаному приміщенні, яке потребує капітального ремонту. Тут було відсутнє опалення, протікав дах, а дві кімнати не вміщували увесь книжковий фонд. Розуміючи необхідність збереження закладу як культурного та освітнього осередку для селян, керівництво громади знайшло можливість розмістити бібліотеку-філію у новому відремонтованому приміщенні. Відтепер читачів бібліотеки зустрічає дорослий та дитячий абонементи, велика книжкова зала, яку можна трансформувати для навчання, індивідуальної роботи, проведення зустрічей або організації різноманітних заходів, а також просторий виставковий хол.

За словами директора КЗ «Публічна бібліотека» Олени Проценко, в перспективі на базі бібліотеки-філії планується створити комфортний, мобільний простір для спілкування, який із задоволенням відвідуватимуть мешканці села, почиваючи себе там зручно і затишно, де буде цікаво проводити час як маленьким, так і дорослим кочетокцям.

Поділитись
Перейти до вмісту