Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Двадцять дітей з Чугуївської громади вирушили в поїздку до Німеччини

Це діти наших захисників, наших загиблих воїнів, а також діти-переможці міських та обласних олімпіад. Програма заходів включає екскурсії визначними місцями міст Нордхорн і Куворден, зустріч з мерами міст та спілкування з однолітками з Німеччини.

Культурно-дозвіллєва поїздка до Німеччини стала можливою завдяки співпраці Чугуївської громади з містами Нордхорн і Куворден.

Співпраця Чугуївської громади з містом Нордхорн (Німеччина) розпочалася за сприяння сервісної служби «Міста в єдиному світі» (SKEW) 2022 року. Після проведення першої зустрічі громади зрозуміли, що наші міста мають багато спільного, а головне – відкриті до співпраці та поділяють спільні європейські цінності. 

Місто Нордхорн, у свою чергу, поєднують багаторічні побратимські відносини з нідерландським містом Куворден, яке також висловило бажання підтримати нашу громаду в цей нелегкий час.

Одним з результатів тристоронньої співпраці громад стало те, що саме зараз, в період з 8 по 20 червня, 20 дітей з Чугуївської громади беруть участь у культурно-дозвіллєвій поїздці до Німеччини. Сподіваємося, що ця поїздка дозволить нашим дітям трошки відпочити, відволіктися від війни і набратися позитивних емоцій.

Поділитись
Перейти до вмісту