Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Пішов з життя Почесний ветеран України, відомий у Чугуєві громадський діяч Іван Дмитрович Дикун

Чугуївська міська рада з глибоким сумом повідомляє, що на 82 році життя через важку хворобу помер Почесний ветеран України, громадський діяч Іван Дмитрович Дикун. Все своє життя він присвятив служінню Батьківщині, був людиною слова і діла, активним, небайдужим до проблем інших людей.

Івана Дмитровича знали у Чугуєві насамперед як голову Чугуївської міської організації ветеранів, борця за права та інтереси ветеранів різних категорій, суддю національної категорії з боксу, викладача історії та суспільствознавства в одному із училищ міста, депутата міської ради трьох скликань, а також військовослужбовця, голову первинної ветеранської організації 75-ї гвардійської танкової дивізії.

Звання «Почесний ветеран України» Іван Дмитрович Дикун отримав у 2010 році за свою активну діяльність на посаді голови Чугуївської міської організації ветеранів України. Він очолював міську раду ветеранів протягом багатьох років, починаючи з 2002 року. Тоді до її складу входили 14 первинних ветеранських організацій, діяли 5 ветеранських хорів, 5 клубів за інтересами, була створена Книга пошани організації, в якій узагальнювали інформацію про заслужених ветеранів міста.

Іван Дмитрович Дикун зробив величезний внесок у становлення та розвиток ветеранського руху в місті Чугуїв, мав безліч нагород за активну професійну та громадську діяльність. Кожна відзнака була для нього дуже цінною, але головною нагородою для себе він завжди вважав можливість допомагати людям у вирішенні їхніх проблем.

Іван Дмитрович Дикун був патріотом своєї землі, ішов дорогою служіння людям, завжди переймався долею міста та своєї країни.

Чугуївська міська рада висловлює глибоке співчуття всім, хто знав, поважав та шанував Івана Дмитровича Дикуна. Вічна і світла пам’ять!

Поділитись
Перейти до вмісту