Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Грантова допомога для чугуївських підприємців

16 чугуївських підприємців отримали безкоштовне обладнання на загальну суму 4 млн грн в рамках грантової допомоги за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну».

Три місяці тому Bureau of Investment Programs за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну» розпочало цей проєкт, в рамках якого підприємці двох громад, які знаходяться під постійними обстрілами, мали змогу подати заявки на грантове фінансування із закупівлі обладнання.

Програма, що спрямована на розвиток бізнесу, реалізується за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

За її підсумками 16 чугуївських підприємців отримали безкоштовне обладнання на загальну суму 4 млн грн в рамках грантової допомоги.

Цього тижня неформальне спілкування представників бізнес-спільноти з начальником Чугуївської МВА Галиною Мінаєвою пройшло в рамках навчальної програми для підприємців Чугуївської та Чкаловської громад. Під час розмови з підприємцями Галина Мінаєва підкреслила, що зараз, під час великої війни, роль бізнесу в економічному житті громади є визначальною. І дуже приємно, що за останні півроку, попри всі негаразди військового часу, чугуївська бізнес-спільнота поповнилася 150-ма новими зареєстрованими підприємцями.

– Це значить, що ми, як міська влада, знаходимося на правильному шляху, і наша політика всебічної підтримки бізнесу приносить свої позитивні результати, – зазначила начальник МВА.

– Хочу висловити безмежну вдячність нашим постійним та надійним партнерам – Фонду «Партнерство за сильну Україну» та особисто його керівнику Ганні Онищенко, представникам Фонду Ірині Івановій, Кристині Лізогубовій та регіональному координатору програм Ярославу Сазонову, – написала Галина Мінаєва у своєму Telegram-каналі та зауважила, співробітництво Чугуївської міської ради з Фондом має вже досить солідну історію. Саме завдяки йому у громаді вдалося оперативно ліквідувати наслідки обстрілів об’єктів соціальної інфраструктури, створити дитячі простори, оздобити меблями та обладнанням лікувальні установи та суттєво посилити матеріальну базу комунальних підприємств новою технікою.

Маємо надію, що в подальшому співпраця Чугуївської громади з Фондом «Партнерство за сильну Україну» буде лише поглиблюватись.

Поділитись
Перейти до вмісту