Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

У Чугуєві військовим вручили державні нагороди

Напередодні Дня міста начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва та начальник Чугуївського РТЦК та СП Олександр Куриченков вручили державні нагороди жителям Чугуївської громади – військовослужбовцям, які в складний для держави час пішли боронити рідну землю від російських окупантів, гідно виконували і виконують військовий та громадянський обов’язок.

Відповідно до Указів Президента України, за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку медалями «Захиснику Вітчизни» відзначені капітан Ігор Дворкін та молодший сержант Богдан Бондар.

Згідно з Наказом Міністра оборони України, за поранення під час захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України медаллю «За важке поранення» нагороджено Андрія Колісника.

Ми цінуємо подвиг кожного оборонця рідної землі, пишаємось хоробрістю та самовідданістю наших захисників. Дякуємо за бездоганну службу та вірність українському народу. Слава Україні та її Героям!

Поділитись
Перейти до вмісту