Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Благодійники модернізують лабораторію з контролю якості води в Чугуєві

Відповідна домовленість була підтверджена сьогодні під час зустрічі начальника Чугуївської міської військової адміністрації Галини Мінаєвої з координатором проєктів Благодійного фонду «New Way» в Харківській та Донецькій областях Антоном Паньковим.

Співпраця нашої громади з цим фондом із забезпечення гуманітарною допомогою вразливих категорій мешканців розпочалася під час повномасштабного російського вторгнення. Однак з часом її напрямки суттєво розширилися. Оскільки основним з пріоритетів в діяльності «New Way» є забезпечення населення якісною питною водою, то наступним етапом співпраці стало суттєве укріплення матеріальної бази КП «Чугуїввода» за кошти фонду. Зокрема, були придбані труби та інші необхідні матеріали для реконструкції п’яти проблемних ділянок водогону, аварійні набори, насоси та запчастини для транспорту.

І ось черговий етап співпраці – ремонт та модернізація лабораторії, яка контролює якість води в КП «Чугуїввода».

Більше того, Антон Паньков запевнив Галину Мінаєву в тому, що з вересня Чугуївська громада зможе подати заявки на підтримку наших тепломереж та міського центру первинної медико-санітарної допомоги. А оскільки попередній досвід співпраці з Чугуєвом цілком задовольняє благодійників з «New Way», то цілком можливо розраховувати на позитивну долю таких заявок.

У свою чергу очільниця Чугуївської громади подякувала Благодійному фонду «New Way» за таку важливу підтримку і запевнила, що відношення до його вимог з боку керівництва громади буде таким же сумлінним та оперативним, як і раніше.

Поділитись
Перейти до вмісту