Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Міжнародна гуманітарна організація Help – Hilfe zur Selbsthilfe надасть допомогу чугуївцям, які постраждали від обстрілу 19 липня 2024 року

Як вже повідомлялось раніше, Міжнародна гуманітарна організація Help – Hilfe zur Selbsthilfe у співпраці з Чугуївською міською військовою адміністрацією оголосила продовження строку надання допомоги для постраждалих від російської збройної агресії. Наразі будуть опрацьовані заявки від постраждалих від обстрілу 19 липня 2024 року.

У своєму Telegram-каналі начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва повідомила:

– Сьогодні знову маю привід висловити слова вдячності друзям Чугуївської громади, яких за час війни в нас з’явилася безліч.

Цього разу від імені усіх земляків дякую міжнародній гуманітарній організації Help – Hilfe zur Selbsthilfe за надання допомоги для постраждалих від російської збройної агресії чугуївців.

Її представники неодноразово надавали допомогу мешканцям громади, чиє житло було пошкоджено внаслідок ракетних ударів в центр нашого міста. Ось і зараз вони збирають заявки від постраждалих від обстрілу 19 липня 2024 року для надання допомоги.

Дякуємо вам, друзі, за те, що у важкі часи ви поруч з нами! Чугуївська громада дуже цінує вашу дружбу!

Поділитись
Перейти до вмісту