Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

У Чугуївській громаді підбили підсумки ІІ арт-фестивалю дитячого аматорського живопису «Рєпінська палітра»

Це чудове свято дитячої творчості у Чугуєві проводять другий рік поспіль, і немає сумнівів, що з часом воно обов’язково стане ще однією з багатьох візитних карток Чугуєва мистецького.

Діти мають можливість спробувати свої сили в живопису, відчути себе справжніми художниками, і що сьогодні особливо важливо – поспілкуватися один з одним, відволіктися від буденності, яку і дорослим інколи переносити важко.

На святковий захід, присвячений закриттю ІІ арт-фестивалю дитячого аматорського живопису «Рєпінська палітра», завітала начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва. У своєму Telegram-каналі вона написала:

– Якщо інколи стає особливо важко на серці від страшної війни, яка триває на українській землі, від горя і збитків, які принесла вона в нашу громаду, говорю собі: ти не маєш права здаватися, опускати руки, адже попри війну це місто ми повинні не тільки зберегти, а й зробити кращим. І перш за все – для наших чудових талановитих дітей. А у тому, що наші діти найталановитіші в світі, я не маю жодних сумнівів. І сьогодні в цьому в черговий раз переконалась, побувавши на підведенні підсумків ІІ арт-фестивалю дитячого аматорського живопису «Рєпінська палітра».

Я хочу від усього серця подякувати організаторам арт-фестивалю – креативному колективу Чугуївського будинку дитячої та юнацької творчості, наставникам-художникам, батькам, які вкладають душу в своїх дітей, і, звичайно, самим юним митцям. Натхнення вам і миру, дорогі мої!

Поділитись
Перейти до вмісту