Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Обмін досвідом: фахівці Чугуївської міської ради та комунальних підприємств громади перейняли успішний досвід проєктної діяльності Івано-Франківської міської ради

У рамках проєкту «Академія міжнародної співпраці та проєктного менеджменту» ініціативи Сities4Cities | United4Ukraine, що реалізовується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)», протягом трьох днів фахівці міської ради та комунальних підприємств вивчали досвід Івано-Франківська в написанні та реалізації проєктів та впровадженні міжнародної діяльності.

Ментором Чугуївської громади в рамках проєкту є Ігор Попадюк – директор Департаменту інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зав’язків, туризму та промоцій міста Івано-Франківської міської ради.

Висловлюємо вдячність Сities4Cities | United4Ukraine та проєкту USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)» за підтримку нашої громади у прагненні до вдосконалення та розвитку. Щиро дякуємо Ігорю Попадюку за готовність ділитися цінними знаннями та за представлений успішний досвід Івано-Франківська.

Поділитись
Перейти до вмісту