Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Чугуївська громада отримала чотири автобуси від муніципалітету італійського міста Мілан

В умовах повномасштабного вторгнення наша громада постійно потерпає від обстрілів, маємо численні руйнування та пошкодження житлових будинків, об’єктів освіти, культури, медицини, критичної інфраструктури тощо, але найбільше щемить серце від того, що мешканці нашої громади отримують поранення, втрачають життя. Саме тому вкрай важливо і дуже приємно отримувати допомогу від наших партнерів, справжніх друзів – мерії міста Дніпро в особі очільника Бориса Філатова. Саме завдяки його зусиллям вдалося надати новий імпульс міжмуніципальному партнерству між містами України та містом Мілан (Італія).

Автобуси міського та приміського типу передали Україні як гуманітарну допомогу мерія італійського міста Мілан і його муніципальна транспортна компанія АТМ. Чугуївська міська територіальна громада у низці тих громад, для яких передбачено 4 автобуси, які так нам необхідні. Автобуси в гарному стані. До Чугуєва з Італії вони приїхали своїм ходом. Після документального оформлення використовуватимемо їх для підвозу дітей громади із віддалених населених пунктів, а у разі, не дай Боже, погіршення безпекової ситуації – для евакуації населення у більш безпечні райони.

– Щиро дякую мерам міст Дніпро Борису Філатову та Мілан Джузеппе Сала, генеральному директору АТМ Арріго Джана за те, що в такий складний час докладають стільки зусиль, щоб налагодити співпрацю між муніципалітетами, дбають про людей, надаючи їм те, чого не вистачає. Приємно, що наші друзі переймаються проблемами інших громад і готові завжди прийти на допомогу. Впевнена, що згуртованість українського та італійського народів, а також реалізація майбутніх спільних проєктів обов’язково допоможуть здобути таку довгоочікувану спільну перемогу, – написала начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва у своєму Telegram-каналі.

Поділитись
Перейти до вмісту