Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Підписано Меморандум про співпрацю і партнерство між Чугуївською та Миргородською громадами

24 липня начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва разом з колегами, працівниками Чугуївської міської ради та її виконавчих органів, відвідала місто Миргород, партнерські відносини з яким наша громада має понад десятиліття. Переймаючи досвід один одного, громади підтримують зв’язок та допомагають долати проблеми на шляху розвитку місцевого самоврядування.

І сьогодні,  в часи повномасштабної війни проти України, така дружба і підтримка є надійним плечем та доказом справжніх відносин.

В атмосфері братерства був підписаний Меморандум про співпрацю і партнерство Чугуївської та Миргородської громад.

Делегація з Чугуєва мала можливість ознайомитись із роботою відділення реабілітації у місцевій лікарні, поцікавилась процесом його облаштування, також відвідали Центр життєстійкості Миргорода, який вже стало працює, подивились, як працюють реабілітаційні кабінети в санаторії, які дуже популярні серед населення.

– Сергій Соломаха, міський голова Миргорода, Наталія Гирка, голова районної ради, Олександр Гуржій, секретар міської ради, Антоніна Нікітченко, керуючий справами виконавчого комітету, та їх колеги – начальники структурних підрозділів, комунальних закладів – є неймовірною командою, яка протягом багатьох років працюють для громади. Щиро дякую вам, колеги, за співпрацю, розуміння і відкрите серце! – написала Галина Мінаєва у своєму Telegram-каналі.

Поділитись
Перейти до вмісту