Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Для учнів одного з освітніх закладів Чугуївської громади провели урок у Мобільному класі безпеки

Мобільний клас з мінної безпеки продовжує навчати дітлахів важливих правил. Здавалося б, що на канікулах діти не захочуть ніяких навчань, але це не про Мобільний клас безпеки рятувальників. Тут завжди аншлаг, адже цей клас створений так, щоб було цікаво дітям різного віку.

21 червня рятувальники спільно зі співробітниками ювенальної превенції провели інтерактивний урок для учнів одного з освітніх закладів Чугуївської міської територіальної громади за допомогою Мобільного класу від UNICEF Ukraine.

Відвідувачам класу показали, який вигляд мають сучасні боєприпаси, та пояснили основний порядок дій під час виявлення вибухонебезпечних предметів. У ході бесід малеча дізналася про дотримання правил безпеки життєдіяльності вдома, у довкіллі та у місцях з масовим перебуванням людей.

За час, проведений у цьому безпековому середовищі, діти вкотре переконалися, що найбільшою цінністю є їхнє життя і здоров’я. Отже, аби їх зберегти, потрібно дотримуватися правил безпеки.

Для кращого засвоєння правил пожежної та мінної безпеки, фахівці Служби порятунку роздали дітям пам’ятки, листівки та посібники на відповідні тематики.

Поділитись
Перейти до вмісту