Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

23 червня – День державної служби України

Привітання начальника Чугуївської міської військової адміністрації Галини Мінаєвої

Шановні державні службовці!

Вітаю вас із професійним святом!

Сьогодні, в умовах війни, ваше служіння народу набуло ще більшого значення. Ваша відданість, професіоналізм та непохитна віра в перемогу України є основою стабільності та безпеки нашої держави. Кожен ваш день на роботі – це вклад у захист наших громадян, підтримку економіки та відновлення миру.

Ви проявляєте мужність і силу духу, працюючи в умовах, коли кожне рішення може бути вирішальним. Ваша робота допомагає тримати фронт внутрішньої стабільності, забезпечувати життєво важливі потреби населення та підтримувати порядок у наших містах і селах.

Особливо хочу відзначити вашу злагодженість та готовність до дій у найскладніших ситуаціях. Ви – ті, на кого покладаються наші військові, медики, волонтери та всі громадяни України. Ви – справжні герої мирного фронту, які щодня докладають зусиль для наближення нашої перемоги.

Дякую вам за вашу невтомну працю, патріотизм та любов до України. Бажаю вам здоров’я, сили, витримки та наснаги. Нехай ваша служба буде завжди успішною, а мир і спокій якнайшвидше повернуться в наші домівки.

Начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва

Поділитись
Перейти до вмісту