Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Тривають роботи з благоустрою території біля амбулаторії первинної медицини в селищі Кочеток

19 червня працівники КП «Чугуївський комунальний комплекс» розпочали роботи з облаштування дитячого майданчику біля амбулаторії. До робіт з прибирання та облаштування прилеглої території активно долучились місцеві мешканці, які теж виявили бажання зробити свій внесок у наведення ладу у своєму селищі.

Дитячих майданчиків в нашій громаді досить багато, проте історія саме цього особлива. Його поява в Кочетку стала можливою завдяки участі чугуївських медиків в проєкті «Відновлюємо нашу громаду разом!», який фінансується Фундацією польсько-української співпраці PAUCI та Фондом «Партнерство за сильну Україну».

Цей проєкт цей важливий тим, що передбачає об’єднання зусиль мешканців для створення комфортних умов на свіжому повітрі для очікування прийому лікаря як для дітей, так і для дорослих.

За рахунок коштів місцевого бюджету у Чугуївській громаді провели роботи з ремонту приміщення амбулаторії загальної практики – сімейної медицини в Кочетку. Для лікарів та пацієнтів створені зручні умови для отримання медичної допомоги, встановлене надсучасне медичне обладнання, яке подарував нашій громаді уряд Чехії. А відтепер буде вирішено і питання облаштування зони очікування біля амбулаторії.

Начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва від імені усієї Чугуївської громади висловлює щиру вдячність Фундації польсько-української співпраці PAUCI та Фонду “Партнерство за сильну Україну” за такий чудовий подарунок мешканцям Кочетка!

Поділитись
Перейти до вмісту