Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Привітання начальника Чугуївської міської військової адміністрації Галини Мінаєвої з Днем фермера

Шановні керівники та працівники фермерських господарств Чугуївської громади!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем фермера!

Робота у сільському господарстві завжди була, є і буде однією з найважливіших. Адже завдяки хліборобам, тваринникам, виробникам продукції ми щоденно маємо на своєму столі хліб та до хліба.

Воєнні реалії сьогодення довели, що наші фермери – справжні герої, патріоти, які, попри постійну небезпеку, дбають про врожаї, сумлінно працюють у своїх господарствах. Ви не тільки забезпечуєте нас свіжими та якісними продуктами, але й робите свій внесок у зміцнення економіки та стабільності нашого регіону, докладаєте неймовірних зусиль, аби наша держава витримала ці важкі часи. Сьогодні ви не тільки забезпечуєте продовольчу безпеку країни, а ще й захищаєте її від агресора, допомагаючи нашим Збройним Силам, територіальній обороні та здійснюючи волонтерську діяльність.

Тож у день вашого професійного свята висловлюю безмежну вдячність та низький уклін за вашу невтомну працю і бажаю процвітання вашим фермерським господарствам та щедрих врожаїв, вашим сім’ям – достатку, любові й міцного здоров’я, а всім нам – миру.

З повагою, начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва

Поділитись
Перейти до вмісту