Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Жителів Чугуївської громади навчали, як створити та зареєструвати громадську організацію

10 червня у Чугуївській територіальній громаді відбувся тренінг щодо створення та реєстрації нових громадських та благодійних організацій у межах реалізації проєкту «Голос громад у місцевому самоврядуванні» Програми DOBRE.

Учасниками заходу були як жителі громади, які вже мали досвід реєстрації громадської організації, так і представники ініціативних груп, які тільки починають шлях до створення власної ГО й потребують професійної консультації.

Учасники поділилися власним досвідом щодо створення та реєстрації громадської організації та розповіли про складнощі з якими вони стикалися. Експерти Олег Кулинич та Валентина Смачило відповіли на всі запитання та надали матеріали, які будуть корисні учасникам під час подання пакету документів для реєстрації громадської організації.

Вразила Майбутні ГО планують працювати за різноманітними напрямами: це і юридична підтримка вразливих верств населення, і соціальна сфера, і психологічна допомога, тощо.

Немає сумнівів, що всі задуми здійсняться за менторської підтримки експертів Програми DOBRE, адже в межах проєкту всі учасники отримують консультаційний супровід.

Поділитись
Перейти до вмісту