Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Чугуївська громада вдячна захисникам України!

У своєму Telegram-каналі Галина Мінаєва повідомила, що цього року Чугуївська громада вже надала зі свого бюджету допомоги ЗСУ та іншим силовим структурам на суму майже 30 млн грн, та розповіла про свою поїздку на передові позиції наших військ на півночі Харківщини:

– Жодної миті не забуваймо про героїв, завдяки щоденному подвигу яких, ми маємо можливість жити в своїх домівках, щоденно ходити на роботу, врешті-решт спати у своїх власних ліжках – одним словом, вести майже звичний спосіб життя. Сьогодні українські воїни героїчно боронять північ Харківської області. І саме зараз їм необхідна наша підтримка. Цього року Чугуївська громада вже надала зі свого бюджету допомоги ЗСУ та іншим силовим структурам на суму майже 30 млн грн. Проте не одними грошима повинна вимірюватись наша підтримка фронту: інколи для бійця важливе і просто слово вдячності або домашній гостинець. Тож вчора побувала на передових позиціях на півночі області, які утримують наші захисники. Вручила їм грамоти міської військової адміністрації та передала невеличкі смачні подарунки.

Маю нагоду передати громаді добрі новини від наших воїнів: ворог на цій ділянці фронту наразі відчуває на собі всю силу та міць українського воїнства. Дуже дякую вам за це, дорогі наші янголи-охоронці!

Поділитись
Перейти до вмісту