Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Чергове поповнення парку комунальної техніки Чугуївської громади

21 травня Чугуївська громада отримала від міжнародних партнерів сучасну одиницю спеціалізованої техніки для комунальних підприємств: вакуумний підмітально-прибиральний причепний пилосос Erdemli.

Нова техніка дозволить підвищити якість утримання доріг, тротуарів та міських площ в теплу пору року. Фактично це багатофункціональний миючий пилосос на кшталт таких, якими господині користуються у себе вдома. Тільки дуже великий і спроможний навести чистоту в усій нашій спільній домівці – Чугуєві.

У минулому році Чугуївська громада розпочала співпрацю з Програмою Агентства США з міжнародного розвитку «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) у напрямку розробки Комплексного плану відновлення території Чугуївського громади. Програма ця передбачає підтримку українських громад не тільки в повоєнний період, але й зараз, коли вони як ніколи потребують укріплення матеріально-технічної бази комунальних підприємств. Від усього серця дякуємо нашим друзям з програми DOBRE за цей чудовий подарунок, адже відтепер наше місто стане ще більш охайнішим та доглянутим!

Поділитись
Перейти до вмісту