Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

ПОЗНІК Сергій Миколайович

Народився 27.08. 1981 році в селі Глушиця Сарненського району Рівненської області у багатодітній сім’ї, тут закінчив місцеву дев’ятирічку та проживав деякий час. Після закінчення школи Сергій з 1996 по 1999 роки навчався у ПТУ м. Дубровиця, де отримав повну середню освіту та фах столяр-тесляр-будівельник.

Восени 1999 року був призваний на строкову службу і проходив службу у складі 6-ї дивізії Національної Гвардії України з місцем дислокації у місті Чугуїв, яка згодом була введена до складу Збройних Сил України і розформована. У подальшому він проходив службу у складі 92-й окремої механізованої бригади, яка згодом була реформована в окрему штурмову бригаду імені кошового отамана Івана Сірка.

В 2002 році закінчив школу прапорщиків і  продовжив службу в бригаді на посадах старшини роти (батареї) та головного сержанта механізованого батальйону. З 2014 року учасник бойових дій в зоні АТО/ООС. Там він отримав контузію.

За сумлінну службу був нагороджений пам’ятним нагрудним знаком “Іловайськ”-2014, медаллю “Учасник бойових дій”, “Учасник АТО”. Орденом “Івана Сірка” (2021р.). Брав участь в обороні та звільненні міста Харкова під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну і був нагороджений відзнакою “За оборону Харкова”.

Склад сім’ї:

Батьки померли.

Дружина: Познік Наталія Германівна, проживає в місті Чугуїв, проходить службу в 92-й ОШБр.

Донька: Познік Вікторія Сергіївна, 2007 року народження, проживає в місті Чугуїв.

Син:  Познік Павло Сергійович, 2014 року народження, проживає в місті Чугуїв.

Обставини загибелі:

Загинув 15 листопада 2023 року під час виконання службових обов’язків біля населеного пункту Рудня Чернігівського району Чернігівської області.

18 листопада 2023 року похований з військовими почестями в місті Чугуїв на Алеї пам’яті.

Поділитись
Перейти до вмісту