Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

КОВАЛЬ Микола Федорович

Народився в місті Березне Рівненської області в 1977 році. Протягом 1983-1994 років навчався в Березнівській школі №2. В 1996 році закінчив Березнівський лісовий коледж за фахом бухгалтерський облік, а в 2001 році закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка за фахом економіст-офіцер управління тактичного рівня.

По закінченню університету працював на посадах, які забезпечували фінансово-економічну діяльність військових частин. Згодом він проходив службу у складі Березнівського районного військкомату на посаді начальника групи соціального захисту.

З вересня 2015 року проходив службу у складі 92-ї окремої механізованої бригади на командних посадах. Протягом семи років  служби в бригаді брав участь в АТО/ООС в районах населених пунктів Новоайдар, Авдіївка, Мар’янка, Курахово.

Під час повномасштабної російської агресії службу проходив на посаді заступника командира самохідного артилерійського дивізіону 92-ї  окремої механізованої бригади.

Сімейний стан:

Батько: Коваль Федір Тихонович, проживає в м. Березне Рівненської області.

Мати: Коваль Галина Володимирівна, проживає в м. Березне Рівненської області.

Дружина: Коваль Олена Олександрівна, проживає в місті Чугуїв.

Син: Коваль Тарас Миколайович 2007 р.н., проживає в місті Чугуїв.

Донька: Коваль Марія Миколаївна 2011 р.н.

Обставини загибелі:

Загинув 17.09.2022 у Харківській області неподалік звільненого від російських окупантів міста Куп’янськ Харківської області.

Похований у місті Березне Рівненської області.

За час служби в Збройних Силах України нагороджений медаллю за 10 років відмінної служби, Почесною  народною козачою відзнакою за заслуги орденом «Іван Сірко» ІІІ ступеня,   відзнакою Президента України «Медаль за участь в антитерористичній операції».

Поділитись
Перейти до вмісту