Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Ветерани Чугуївської громади зможуть запустити власний бізнес

В рамках освітнього курсу від Bureau of Investment Programs ветерани Чугуївської громади отримають практичні поради як запустити власну справу. Провідні експерти з реклами, фінансів, проєктного менеджменту, залучення грантових грошей проведуть серію семінарів і індивідуальних консультацій для ветеранів, а також підприємців Чугуївської та Чкаловської ОТГ, які вже мають свій бізнес.

Загалом весь навчальний курс розроблений, щоб підтримати підприємців Харківської області: ветеранів, які думають запускати власну справу, власників мікро, малого і середнього бізнесу (як тих, що залишилися на своїх локаціях,  так і переміщених). Участь у програмі безкоштовна.

Ветерани, що хочуть запустити власну справу, та підприємці громад Харківщини отримають корисну інформацію про таке:

  • Як розпочати власний бізнес?
  • Урядові гранти «єРобота»
  • Підприємництво у сфері послуг та харчовій промисловості
  • Залучення інструментів фінансування і грантів
  • Принципи роботи сільського господарства
  • Як працює агробізнес
  • Стратегії маркетингу та розвитку експорту

Цей проєкт відбувається за підтримки Фонду Партнерство за сильну Україну, який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

Зареєструватися для участі ветеранам та підприємцям можна за посиланням. https://forms.gle/R2BXmfxqwVTfVghs7

Довідково:

Фонд “Партнерство за сильну Україну” (ФПСУ) – це донорська програма, що фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції. За спільної підтримки уряду України та урядів-партнерів Фонд реалізує проєкти, в першу чергу, на деокупованих і прифронтових територіях, спрямовані на посилення стійкості України перед лицем російської агресії. Метою ФПСУ є зміцнення спроможності українського уряду надавати місцевим громадам критично важливу підтримку в співпраці з громадянським суспільством, ЗМІ та приватним сектором. 

Дана публікація була підготовлена за підтримки Фонду “Партнерство за сильну Україну”. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю Бюро інвестиційних програм і не обов’язково відображає позицію Фонду та/або його фінансових партнерів. 

Поділитись
Перейти до вмісту