Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

У Чугуєві мешканці будинків, що постраждали від недавніх обстрілів, отримали фінансову допомогу від міжнародної гуманітарної організації Help – Hilfe zur Selbsthilfe

Про це повідомила начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва.

– Вкотре маю приємну нагоду висловити подяку друзям нашої громади, які у важкий для неї час підставили своє надійне плече.

Усі ми пам’ятаємо підступні ворожі удари по центру Чугуєва, які були нанесені ворогом в середні лютого та на початку березня. Тоді, внаслідок ракетних обстрілів зазнало пошкоджень житло сотень мешканців нашого міста. І в цей складний час на допомогу громаді прийшла міжнародна гуманітарна організація Help – Hilfe zur Selbsthilfe. Її представники разом з співробітниками Чугуївської міської ради та керівниками ОСББ оперативно провели кропітку роботу з реєстрації постраждалих помешкань. І ось тепер маємо вагомий і приємний результат – близько п’ятисот наших земляків отримали значну допомогу на ремонт своїх помешкань.

Від усього серця хочу висловити слова вдячності представникам відокремленого підрозділу Help – Hilfe zur Selbsthilfe в Україні та особисто його керівникові Дар’ї Романенко за цю, таку важливу для громади, допомогу.

Мине війна, загояться страшні рани на тілі нашої громади, які наніс ворог. Але ніколи ми не забудемо тих, хто у важку годину став нашим справжнім другом, – написала Галина Мінаєва у своєму Telegram-каналі.

Поділитись
Перейти до вмісту