Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Галина Мінаєва провела нараду щодо підготовки житлово-комунального господарства Чугуївської громади до зими

Попри те, що надворі чудова весняна погода і навіть думати не хочеться про сніг і холод, комунальна інфраструктура громади вже повним ходом готується до роботи в майбутньому осінньо-зимовому періоді.

Сьогодні начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва провела нараду з керівниками установ та організацій, від сталого функціонування яких буде напряму залежати комфорт мешканців під час холодів. Акцент в доповідях робили на проблемних питаннях, адже не на часі зараз займатися самозаспокоюванням. А проблем вистачає, і головне їх коріння – війна з усіма її негативними наслідками, перш за все, зруйнованою енергосистемою в країні. У Чугуївській громаді намагаються вибудувати роботу кожного комунального підприємства таким чином, щоби зробити її максимально енергоефективною і, по можливості, енергонезалежною. Адже сьогодні перед комунальниками фактично стоять два завдання: перше – виконувати свої прямі обов’язки з надання послуг мешканцям громади, а друге – забезпечити безперебійність надання цих послуг в умовах енергетичної нестабільності. Для вирішення цих завдань робиться все можливе.

Звернувшись до керівників підприємств ЖКГ, Галина Мінаєва поставила і низку інших, не менш важливих завдань, серед яких забезпечення гідних умов праці робітників, особливо тих, що за будь-якої погоди цілодобово працюють в подекуди екстремальних умовах.

– Користуючись нагодою, хочу вкотре подякувати чугуївським комунальникам: ви наші справжні герої тилу, від праці яких напряму залежить життєдіяльність громади. Я впевнена в кожному з вас, як в самій собі, – написала у своєму Telegram-каналі Галина Мінаєва. – А до всіх мешканців Чугуївської громади звертаюсь з проханням. Друзі, я розумію в яких складних фінансових умовах багато з нас заходяться через війну. Проте тільки всі разом, своєчасно сплачуючи житлово-комунальні послуги, ми зможемо втримати лінію цього комунального фронту. Впевнена: якщо ми будемо згуртовані, то ані російські ракети, ані будь-які примхи погоди нас не здолають!

Поділитись
Перейти до вмісту