Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Чугуївським жінкам – зелене світло!

Представництво громадської організації «Інша жінка» розпочало свою роботу в Чугуївській громаді минулими вихідними.

Старт їй дало установче засідання, в якому взяли учать мешканки Чугуєва, об’єднані, за їх власними словами, бажанням впливати на різноманітні явища та процеси. Освітні програми, розвиток бізнесу для жінок-підприємців, протидія домашньому насильству, підтримка нужденних, захист прав жінок та чоловіків і навіть спортивно-оздоровчі проєкти – у всіх цих та багатьох інших сферах чугуївські «інші» жінки готові знайти застосування своїм талантам на вмінням.

За словами голови представництва ГО «Інша жінка» в Чугуєві Ірини Кузнєцової, ідеєю його створення наші землячки захопились в Полтаві, де перебували в тимчасовій евакуації на початку повномасштабного російського вторгнення. Спершу тамтешні активістки оточили переселенок увагою, надавали всіляку допомогу, а потім і самі мешканки Чугуєва доєдналися до діяльності громадської організації вже як повноцінні учасниці. І ось прийшов час створити її представництво в нашій громаді.

Перше своє засідання учасниці «Іншої жінки» символічно назвали «Зелене світло». Тож побажаємо і ми зеленого світла усім їх починанням!

Поділитись
Перейти до вмісту