Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

У Чугуївській громаді розпочато прийом заявок на участь у ХХІV Міжнародному рєпінському пленері

Цього року мистецький захід проходитиме під назвою «Рєпін живе в піснях і картинах» та буде приурочений до 180-річчя з дня народження художника.

ХХІV Міжнародний рєпінський пленер стартує 15 липня 2024 року та буде тривати по 5 серпня 2024 року. Захід проводитиметься в онлайн-форматі.

Заявки на участь приймаються Культурним центром «Імідж» на конкурсній основі з 18 березня по 18 травня 2024 року на ел.адресу: kc.image-center@ukr.net, к.т.050-685-44-10, 096-645-54-49.

Заявка повинна включати коротку творчу біографію учасника із зазначенням контактних телефонів та посилань на участь у виставках та пленерах, посилань на роботи. Можна надіслати на пошту фото двох робіт. Після відбору учасник надсилає на пошту організатору копії 1-ої сторінки закордонного або цивільного паспорта + фото для каталогу.

Обов’язковою умовою є:

  • художник виконує на пленері дві подарункові роботи, розмір яких не менш 40х60;
  • техніка вільна;
  • підпис автора на лицьовій стороні роботи та каталожні дані зі зворотного боку полотна обов’язкові.

Організатори заходу надають та відправляють учаснику онлайн-пленеру полотно 40х60.

ПЛЕНЕРНІ ПОДАРУНКОВІ РОБОТИ ПОТРІБНО ЗАВЕЗТИ ОСОБИСТО АБО НАДІСЛАТИ НОВОЮ ПОШТОЮ ЗА РАХУНОК ОРГАНІЗАТОРІВ НА АДРЕСУ: УКРАЇНА, 63503, М. ЧУГУЇВ, ВІДДІЛЕННЯ №3.

Усі учасники онлайн-пленеру отримують диплом учасника ХХIV Міжнародного рєпінського онлайн-пленеру «Рєпін живе в піснях і картинах». Висвітлення у ЗМІ та на сайті організатора проекту.

ПІДСУМКОВА ВИСТАВКА ВІДБУДЕТЬСЯ 5 СЕРПНЯ 2024 РОКУ З 09.00 В ОНЛАЙН ТА ОФЛАЙН ФОРМАТАХ (БІЛЯ МУЗЕЮ ІМЕНІ ІЛЛІ РЄПІНА ПО ВУЛИЦІ МУЗЕЙНІЙ).

Пленерні роботи зберігатимуться у фондах культурного центру «Імідж».

Сформована підсумкова виставка протягом 2024 року буде представлена в різних куточках України.

Поділитись
Перейти до вмісту