Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва привітала жінок Чугуївської громади з Міжнародним жіночим днем

Дорогі жінки Чугуївської громади! Щиро вітаю вас зі святом весни та жіночності – 8 березня!

Війна докорінно змінила наше життя, але традиція привітання жінок зі святом 8 березня повертає нас у миті щасливого мирного життя. Тільки завдячуючи Силам оборони України, ми сьогодні у Чугуївській громаді, на рідній землі, можемо вітати жінок, дарувати квіти та подарунки.

На тендітні жіночі плечі випав важкий тягар війни. Чи могли ми колись уявити, що нам доведеться переживати обстріли та ракетні удари, рятувати дітей в евакуації, проводжати чоловіків на фронт та навіть самим ставати до лав війська?! Але ми впорались з викликами! Сміливість, витримка, відданість країні, сім’ї, справі українських жінок заслуговують на глибоку повагу. Наші жінки на усіх фронтах на передовій – в Збройних силах України, в органах виконавчої влади, місцевого самоврядування, в медицині, освіті, бізнесі та у всіх сферах життя. І навіть у складні часи ви зберігаєте свою чарівність та доброту.

Тож нехай вас завжди овіює турбота чоловіків, а щирі почуття дарують натхнення для життєвих успіхів. Будьте коханими та щасливими, нехай успішними та щасливими будуть ваші діти та онуки! Від усієї душі бажаю вам щасливої жіночої долі, міцного здоров’я, любові, добра, усмішок, гарного настрою, здійснення мрій, радості та якнайшвидшої Перемоги! Зі святом, любі жінки!

Начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина МІНАЄВА

Поділитись
Перейти до вмісту