Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Привітання начальника Чугуївської міської військової адміністрації Галини Мінаєвої з Днем працівників освіти

Шановні освітяни Чугуївської громади, працівники закладів освіти та ветерани галузі!

Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

У Чугуївській громаді склалася чудова педагогічна школа. У наших освітніх установах зосереджений величезний інтелектуальний потенціал. Високі навчальні результати чугуївських випускників, успіхи школярів у предметних олімпіадах, спортивних змаганнях, творчих фестивалях і конкурсах – підтвердження таланту і вчительської майстерності наших педагогів.

Сьогодні, у важкий для нашої держави час, ви продовжуєте дарувати свою любов і знання дітям! І нехай новий навчальний рік розпочався у дистанційному форматі, завдяки вашій невтомній праці наші діти отримують усі необхідні знання, проявляють таланти, набувають моральних і духовних цінностей та обирають свій життєвий шлях.

Від усієї громади щиро дякую вам, шановні освітяни, за самовіддану працю у таких нелегких умовах сьогодення, виховання наших дітей, вірність своєму покликанню.

Я впевнена, що попереду у нас – найкращі часи під мирним українським небом на рідній чугуївській землі! Разом ми збережемо найкращі освітянські традиції Чугуївської громади, примножимо їх набутим досвідом!

Нехай ваша нелегка, але така важлива справа цінується і шанується, а учительські будні приносять лише радість і будуть плідними. Бажаю вам мудрості, витримки, міцного здоров’я, миру і неодмінно Перемоги.

Зі святом, дорогі освітяни!

Поділитись
Перейти до вмісту