Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Для чугуївських старшокласників провели урок-спілкування, присвячений Дню захисників і захисниць України

Не випадково сьогоднішнє свято присвячене не тільки захисникам але й захисницям України. Адже наразі 48 тисяч жінок сьогодні захищають Україну від російських загарбників в лавах ЗСУ і ще близько 20 тисяч в структурах Міністерства оборони. Українські жінки вже давно довели, що вони слабка стать лише в мирні часи, а коли на рідну землю ступає нога ворога, вони перетворюються на справжніх войовниць, які своєю хоробрістю та завзятістю здатні надихати побратимів-чоловіків.

З такими жінками сьогодні зустрічались чугуївські старшокласники під час уроку-спілкування, присвяченого Дню захисників і захисниць. Медики, пілот дронів, військові журналісти – різні біографії, різний життєвий досвід, різні військові спеціальності, проте єднає цих юних тендітних дівчат любов до своєї Батьківщини.

Власне кажучи, невимушеного спілкування під час цього святкового уроку було більше, ніж уроку як такого. Що мотивує на війні, чому пішли до війська, як відволікаються від труднощів служби, чи складно бути жінкою в чоловічому колективі – на ці та інші питання школярів дівчата відповідали настільки щиро та емоційно, що у багатьох учасників впродовж зустрічі сльози наверталися на очі.

А наприкінці уроку була найбільш захоплююча частина: наші захисниці цікаво розповіли та наочно продемонстрували, чим саме займаються на фронті.

Начальник Чугуївської МВА Галина Мінаєва від усього серця в цей святковий день побажала їм та сотням тисяч їх побратимів та посестер якомога скоріше з перемогою повернутися до мирного життя. Впевнені, уся Чугуївська громада приєднується до цих побажань і дуже чекає вас живими та здоровими, рідні наші!

Поділитись
Перейти до вмісту