Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Привітання начальника Чугуївської міської військової адміністрації Галини Мінаєвої з Днем територіальної оборони

Шановні бійці територіальної оборони!

Щиро вітаю вас з Днем територіальної оборони України!

З початком повномасштабної війни до лав територіальної оборони по всій Україні влилися свідомі громадяни, патріоти, які вирішили самовіддано боронити Батьківщину від ворога.

Сьогодні тероборона є невід’ємною частиною сил оборони держави і національного спротиву, складовою підготовки резервів та готовності громадян у будь-який час надати гідну відсіч окупантам.

У Чугуївській громаді до складу підрозділу територіальної оборони увійшли наші земляки, які є прикладом вірних синів і доньок України, гідних громадян своєї країни, які готові захищати свою рідну землю і український народ.

Дякую вам за патріотизм і гідну глибокої поваги стійку громадянську позицію! Схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв-тероборонівців, які віддали за нашу свободу найдорожче ‒ своє життя. Їх імена, бойова слава і жертовність будуть вписані золотими літерами на сторінках новітньої історії України. Вічна їм слава і світла пам’ять!

З професійним святом вас, бійці територіальної оборони України! Міцного вам здоров’я, витримки, сил, успіхів у службі та непохитної віри в Перемогу! Слава Україні!

Поділитись
Перейти до вмісту