Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

1 жовтня – День захисників і захисниць України

Привітання начальника Чугуївської міської військової адміністрації Галини Мінаєвої з Днем захисників і захисниць України

Шановні військовослужбовці!

Щиро вітаю вас з Днем захисників і захисниць України!

День захисників і захисниць України поправу вважається святом спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу, стійкості, відданості своїй Вітчизні та гордості за її ратну славу. Це справжнє свято мужності та благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі та захисники України. Це ваше свято, дорогі наші воїни!

Пишаємося вами, віримо в вас! Нехай Господь надає вам сили боротися за нашу країну, за нашу спільну Перемогу, а ми забезпечимо надійний тил.

Ваші подвиги на фронті надихають нас робити все, щоб мирні громадяни у наших містах та селах жили в нормальних умовах, були забезпечені всім необхідним. Це наша спільна боротьба за краще світле майбутнє, нашої батьківщини, наших дітей, наших онуків.

Віримо, що ви здолаєте ворога і повернитися додому живими, з Перемогою і вірою у мирне майбутнє!

Нехай Господь оберігає кожного нашого воїна-захисника! Нехай усі ваші визвольні битви будуть лише переможними! Козацького вам здоров’я та надійного родинного тилу!

Слава Україні! Героям слава!

Чугуївська громада вдячна захисникам і захисницям України!

Поділитись
Перейти до вмісту