Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Чугуївська громада та Фонд «Партнерство за сильну Україну» продовжують співпрацю

З самого початку повномасштабного російського вторгнення Фонд «Партнерство за сильну Україну» підставив дружнє плече Чугуївській громаді. Допомога в ліквідації наслідків обстрілу Центральної лікарні, придбання для неї нового обладнання, підтримка Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Шанс», реконструкція Чугуївського відділення екстреної медицини, укріплення матеріально-технічної бази комунальних підприємств – перелік добрих справ Фонду, які дійсно роблять Чугуївську громаду сильнішою, можна продовжувати довго.

Про новий етап співпраці з Фондом повідомила начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва у своєму Telegram-каналі:

– Нову сторінку співпраці відкриваємо наразі з нашими давніми і надійними друзями – Фондом «Партнерство  за сильну Україну». Сьогодні мала дуже плідну зустріч з представниками Фонду, під час якої обговорили перспективи наступної фази нашого співробітництва.

Мова, зокрема, йшла про можливе відкриття в нашій громаді класів безпеки для школярів, а також створення на базі лікувальних установ Чугуєва центру реабілітації для ветеранів та мешканців, чиє здоров’я постраждало внаслідок війни. Ми маємо необхідну базу для створення подібного закладу і прогнозуємо його максимальну затребуваність як вже зараз, так і після завершення війни. Дуже приємно, що наші погляди на це питання поділяють і друзі з Фонду «Партнерство за сильну Україну». Дуже вдячна їм за всебічну підтримку і сподіваюсь на успіх нового етапу співпраці.

Поділитись
Перейти до вмісту