Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Програма DOBRE об’єднує молодь Чугуївської громади та допомагає у втіленні соціальних ініціатив

15 вересня в Чугуївській територіальній громаді відбувся захід «Майстерка з розроблення проєктів» в межах проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми DOBRE.

Подія стала чудовою платформою для молодих людей, які прагнуть дізнатися більше про можливості саморозвитку, реалізації власних ініціатив та написання проєктних заявок.

Учасники мали унікальну можливість ознайомитися з різноманітними ресурсами, що надають інформацію про тренінги, форуми, молодіжні обміни, освітні програми, навчання та написання проєктних заявок, які можна знайти на сайтах різних організацій та в телеграм-каналах, що акумулюють найактуальніші можливості для молоді.

Особливу увагу було приділено практичному аспекту – учасники здобули змогу попрактикуватися в написанні власних проєктних заявок, що є важливим кроком на шляху до успішної реалізації ідей і ініціатив.

Молодь активно долучилася до обговорень і вправ, відзначаючи практичність і важливість отриманих знань. Для багатьох учасників це був перший крок на шляху до втілення власних ідей у життя. Позитивні відгуки не змусили себе чекати – учасники відзначали, що інформацію, отриману на майстерці, вони неодмінно використають у своїй подальшій проєктній діяльності.

Захід «Майстерка з розроблення проєктів» став важливим початком серії активностей, спрямованих на підтримку ініціатив молоді та розвиток їхньої проєктної грамотності.

Поділитись
Перейти до вмісту