Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Курс на цифровізацію залишається незмінним

Попри війну та пов’язані з нею труднощі, курс на цифровізацію залишається незмінним. Таким був головний лейтмотив візиту в Чугуїв заступника начальника Харківської обласної військової адміністрації Андрія Дорожка та директора Департаменту цифрової трансформації ХОВА Віталія Шапірка.

Під час робочої зустрічі з начальником Чугуївської МВА Галиною Мінаєвою представники обласної адміністрації обговорили низку робочих моментів з впровадження в Чугуївській громаді вимог, які зараз ставить перед органами місцевого самоврядування Мінцифри. Особливий акцент при цьому робиться на тому, щоб мешканці мали можливість отримувати адміністративні та соціальні послуги на сучасному рівні і високої якості попри постійну загрозу блекаутів через удари російських агресорів по енергетичній інфраструктурі України. Галина Мінаєва підняла низку проблемних моментів, з якими стикається на шляху цифровізації Чугуївська громада, в тому числі незадовільна якість телефонного та інтернет-зв’язку в деяких її сільських населених пунктах.

Під час візиту в Чугуїв представники ХОВА ознайомились з роботою нашого ЦНАПу, адже саме вона є найоб’єктивнішим показником впровадження цифровізації на місцях. Побаченим вони залишились задоволені.

У свою чергу начальник Чугуївської МВА висловила вдячність керівництву обласної адміністрації за постійну підтримку нашої громади та незмінну увагу до будь-яких проблемних моментів, які виникають в цей непростий час.

Поділитись
Перейти до вмісту