Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Привітання начальника Чугуївської міської військової адміністрації Галини Мінаєвої з Днем танкових військ

Шановні воїни-танкісти, ветерани танкових військ!

Вітаю вас з професійним святом – Днем танкових військ!

Ви завжди на передньому краї оборони. Ви гідно приймаєте всі найжорсткіші виклики та даєте відсіч окупантам.

Сьогодні бойові традиції фронтовиків, які вписали славні сторінки в історію Другої світової війни, продовжують воїни-танкісти армії незалежної України. З упевненістю можна говорити, що у героїчної 75-ї танкової дивізії, доля якої безпосередньо пов’язана з Чугуєвом, наразі є не менш гідні та доблесні послідовники – танкові підрозділи 92-ї окремої штурмової бригади. Наші танкісти –завжди на передовій у захисті територіальної цілісності держави, миру та спокою громадян.

Ми пишаємося, що танкові підрозділи бригади є одними з найкращих у Збройних Силах України, а у найзапекліші часи воїни-танкісти виявили неабияку силу духу, мужність та вправність, зупинивши ворога на стратегічних напрямках. Особлива гордість бригади і громади – воїн-танкіст Василь Божок, удостоєний звання Героя України.

Танкісти – залізна броня, щит нашої Вітчизни. Серце танкіста – це куточок, де поєднуються хоробрість, честь, витримка, сталеві нерви і любов до Батьківщини. Від імені усієї Чугуївської громади дякую вам за сумлінне виконання поставлених завдань, сміливість, стійкість і свідомість. Міцного вам здоров’я, успішної служби, надійних побратимів, миру, благополуччя і всіх бажаних благ!

Начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина МІНАЄВА

Поділитись
Перейти до вмісту