Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

До Чугуєва завітала делегація Всесвітньої організації охорони здоров’я та перший заступник міністра охорони здоров’я України Сергій Дубров

Надзвичайно представницька делегація побувала сьогодні в нашій громаді: Чугуїв відвідали директор Європейського регіонального бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я доктор Ганс Клюге, перший заступник міністра охорони здоров’я України Сергій Дубров та велика команда представників ВООЗ.

Мета їх приїзду до Чугуївської громади – знайомство з результатами реалізації в Чугуївській громаді проєкту ВООЗ у співпраці з Німеччиною з будівництва автономної сучасної котельної теплопродуктивністю 600 кВт. Поява такої котельної знаменує собою черговий, дуже важливий, крок у забезпеченні безперебійного функціонування Чугуївської центральної лікарні в умовах постійних атак на енергетичну інфраструктуру країни.

Гості залишились задоволені побаченим, і це відкриває для Чугуївської громади нові перспективи у співпраці з такими надпотужними міжнародними інституціями, як Всесвітня організації охорони здоров’я та німецьке Товариство з міжнародного співробітництва.

Начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва зауважила, що серйозних планів в медичній сфері у керівництва Чугуївської громади дуже багато, зокрема щодо організації системної медичної реабілітації для ветеранів та громадян, які отримали вади здоров’я через воєнні дії. Сьогодні Галина Мінаєва обговорила це питання з представниками ВООЗ і зустріла повне порозуміння.

Начальник Чугуївської МВА подякувала міжнародним партнерам за всебічну підтримку Чугуївської громади та висловила сподівання, що в подальшому така співпраця лише набиратиме обертів.

Поділитись
Перейти до вмісту