Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Тиждень громадянського суспільства 2024

Міністерство культури та інформаційної політики України повідомляє про початок підготовки до ІІ Тижня громадянського суспільства.

Тиждень проводитиметься в межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні.

Цього року він буде проходити в період з 9 до 15 вересня 2024 року.

Партнерами Міністерства культури та інформаційної політики України у проведенні Тижня є Секретаріат Кабінету Міністрів України, центральні органи виконавчої влади та обласні військові адміністрації. До них приєднуються й громадські організації, такі як ІСАР Єднання, Український незалежний центр політичних досліджень і Центр демократії та верховенства права, які разом реалізують проєкт «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України».

Водночас організатори запрошують й інші зацікавлені організації, включаючи місцеві органи влади, громадські організації та міжнародних партнерів, долучитися до проведення Тижня, запланувавши відповідні публічні заходи. Для цього необхідно заповнити форму до 2 вересня 2024 року.

Якщо ви зацікавлені взяти участь як учасник та отримати Дайджест Тижня з анонсами подій – просимо вас заповнити наступну форму до 5 вересня 2024 року.

Поділитись
Перейти до вмісту