Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

У художній та музичній школах Чугуєва розпочався новий навчальний рік

З цієї нагоди 4 вересня 2024 року відбулись святкові заходи за участі дітей, батьків та викладачів шкіл естетичного виховання.

Чугуївська дитяча художня школа ім. І.Ю.Рєпіна і Чугуївська дитяча музична школа є справжньою гордістю нашої громади. Попри всі труднощі, які принесла нам війна, школи продовжують працювати в онлайн-форматі та навчати дітей різним видам мистецтва, розвиваючи відчуття прекрасного. Обидві школи мають високі показники творчої діяльності – їх вихованці є постійними учасниками та переможцями обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів. У мистецьких закладах працюють колективи досвідчених педагогів, які не тільки добре навчають своїх учнів, а і є для них прикладом для наслідування у творчій діяльності.

За святкових заходах з нагоди початку нового навчального року панувала особлива атмосфера. Музична школа до свята підготувала творчі номери, а художня школа за давніми традиціями провела посвячення у «юні рєпінці» для учнів, що приєдналися до художньої родини.

Юних музикантів та художників привітали та побажали успіхів у навчанні заступник міського голови – керуючий справами виконавчого комітету Людмила Макаренко, директор художньої школи Володимир Непомнящий та заступник директора з навчальної роботи музичної школи Юлія Клименко.

Бажаємо успішного та плідного навчального року учням та викладачам! Нехай ніякі труднощі не стануть на заваді чугуївським юним музикантам та художникам пізнавати світ прекрасного й вдосконалювати свої знання, вміння та навички!

Поділитись
Перейти до вмісту