Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Галина Мінаєва представила Чугуївську громаду на форумі «Діти та молодь у центрі відновлення громади»

8 травня 2024 року Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні провело всеукраїнський форум «Діти та молодь у центрі відновлення громади – Партнерство та рішення на децентралізованому рівні». На захід запросили представників 47 громад з різних регіонів України для обговорення інклюзивного відновлення, орієнтованого на дітей та молодь.

Жителька села Кам’яна Яруга Феодосія Хомівна Заваляєва 9 травня відзначила свій 103-й День народження

Довгожительку Чугуївської громади та її родину з важливою подією привітали заступник міського голови – керуючий справами виконавчого комітету Людмила Макаренко та староста села Кам’яна Яруга Ольга Михайлова. Від усіх жителів громади гості побажали почесний іменинниці міцного здоров’я, добра, душевного спокою, родинного тепла.

Ветерани Чугуївської громади зможуть запустити власний бізнес

В рамках освітнього курсу від Bureau of Investment Programs ветерани Чугуївської громади отримають практичні поради як запустити власну справу. Провідні експерти з реклами, фінансів, проєктного менеджменту, залучення грантових грошей проведуть серію семінарів і індивідуальних консультацій для ветеранів, а також підприємців Чугуївської та Чкаловської ОТГ, які вже мають свій бізнес.

Жителі сільських населених пунктів Чугуївської громади безкоштовно отримали насіння для весняної посівної

Майже 1500 домогосподарств Кочетокського, Великобабчанського, Кам’яноярузького та Зарожненського старостинських округів Чугуївської громади отримали насіння овочевої групи у рамках ініціативи «Насіння Перемоги» проєкту «Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади».

У Чугуївській громаді відзначили День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Урочистий захід з нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні пройшов ввечері 8 травня на Меморіалі загиблим воїнам в сквері Слави. З міркувань безпеки його було вирішено проводити не багатолюдним.

Перейти до вмісту