Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

ДЕРЯГІН Роман Юрійович

Народився 29.06.1972 в м. Рубіжне Луганської області. Там же закінчив середню школу та  професійне училище за фахом водія. З 13 років залишився сиротою. Свою трудову діяльність Роман розпочав водієм в Рубіжанському виробничому об’єднані «Краситель». В грудні 1990 року Рубіжансько-Кремінським об’єднаним міським  військовим комісаріатом призваний на дійсну військову службу до військової частини 1470 Східного регіональне управління […]

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 7 травня

Вдень 7 травня по області та місту очікуються грози, місцями град; вранці та вдень – пориви вітру та шквали 15-20 м/с (I рівень небезпечності, жовтий) – попереджають у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

Прогноз пожежної небезпеки на 7-11 травня

7-11 травня у більшості районів Харківської області надзвичайний рівень пожежної небезпеки – попереджають у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

Привітання начальника Чугуївської міської військової адміністрації Галини Мінаєвої з Днем піхоти

6 травня в Україні святкують День піхоти Збройних Сил України. Піхота завжди була і залишається основою війська. Під час війни на воїнів-піхотинців випадає найважчий тягар випробовувань, це захисники, які загартовані в запеклих боях на передовій. Щиро вітаю наших сильних, загартованих, вмотивованих та незламних воїнів з їх професійним святом! Дякую кожному і кожній за незламність, професіоналізм […]

Графік відключень електроенергії на 6-10 травня

До вашої уваги – таблиця з годинами вимкнень. Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим – години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі. Чугуївська громада – в групі №4.

Перейти до вмісту