Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Хто має утримувати територію громади?

Чугуївське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що втратив чинність Закон України «Про відходи» від 05.03.1998 №187/98 та набрав чинності Закон України «Про управління відходами» від 20.06.2022 №2320-IX. Цей Закон визначає організаційні, правові, економічні засади діяльності щодо запобігання утворенню, зменшення обсягів утворення відходів, зниження негативних наслідків від діяльності з управління відходами, сприяння […]

Соціальна сфера Чугуївської громади приймає виклики війни

Днями в Чугуєві відбувся дводенний тренінг, під час якого представники органів місцевого самоврядування та установ соціальної сфери нашої громади відточували майстерність щодо надання послуг з формування життєстійкості.

Жителі Чугуївської громади можуть отримати гуманітарну допомогу від Червоного Хреста у вигляді памперсів для дорослих

Жителі Чугуївської громади можуть отримати гуманітарну допомогу від Червоного Хреста у вигляді памперсів для дорослих. Памперси для дорослих видаватимуть в приміщенні Територіального центру (вул. Старонікольська, 20) з 11 по 19 квітня 2024. Субота та неділя – вихідні. Час видачі: з 14.00 до 17.00. Для отримання допомоги при собі мати такі документи:

Перейти до вмісту