Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

До уваги мешканців Клугино-Башкирівки!

Адміністрація КП «Чугуїввода» звертається до мешканців Клугино-Башкирівки з приводу тимчасових перебоїв з водозабезпеченням, які викликані плановими відключеннями електроенергії.

У Чугуєві тимчасово відключають ліфти, щоб їх зберегти в умовах нестабільної напруги в електромережах

За інформацією адміністрації Чугуївського КЖРЕП, наразі в багатоквартирних будинках міста розпочате відключення ліфтів. В першу чергу воно викликане стрибками напруги в електромережі через недавній російський обстріл енергогенеруючих об’єктів України.

Молодь об’єднується для втілення молодіжної політики в Чугуївській громаді

21 березня відбулося підписання меморандуму про партнерство та співпрацю між Комунальною установою «Молодіжний центр «КАМПУС», Громадською організацією «МОЛОДІЇ» та Благодійною організацією Благодійний фонд «ФУНДАЦІЯ ШЛЯХЕТНИХ ЛОГИСТІВ».

Уряд уточнив перелік категорій ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання

Війна, розпочата російською федерацією, змусила багатьох українців залишити свої домівки, рятуючись від ворожих обстрілів або окупації. Кількість тих, хто з 2022 р. став внутрішньо переміщеною особою, або повторно перемістився, сягнула 3,5 млн. В цілому на сьогодні, з урахуванням тих ВПО, які перемістилися після 2014 року, в Україні нараховується 4,9 млн ВПО.  З початку повномасштабної війни […]

Начальник Чугуївської МВА Галина Мінаєва привітала працівників та ветеранів СБУ з професійним святом

Вітаю з професійним святом працівників та ветеранів Служби безпеки України! За час повномасштабної війни СБУ довела свою ефективність та професіоналізм. Ви забезпечуєте державну безпеку, робите внесок у боротьбу з російським агресором, виконуєте надскладні операції, бережете спокій українців, у тому числі жителів Чугуївської громади. Прийміть щиру вдячність за самовіддане виконання службового обов’язку, за захист нашого народу […]

Де не буде світла 26-28 березня

За повідомленням енергетиків, 26, 27 та 28 березня 2024 року з 8.00 до 17.00 буде відсутнє електропостачання в місті Чугуїв за такими адресами: Причина – ремонтні роботи.

Як користуватись генераторами: в Чугуєві рятувальника провели рейди магазинами та аптеками.

22 березня працівники Чугуївського райуправління ДСНС України у Харківській області провели профілактичний рейд у центральній частині Чугуєва. Саме у середмісті зосереджено дуже багато закладів, які на період вимкнення світла користуються генераторами.

Зміна місця реєстрації для військовозобовʼязаних

Від 24 лютого 2022 року у зв’язку з воєнним станом військовозобов’язані та резервісти не можуть змінювати місце постійного проживання без дозволу керівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП).

Перейти до вмісту