Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

Майже 120 тисяч гривень виманили телефонні шахраї у мешканки Чугуєва: поліція закликає громадян не довіряти незнайомцям!

«Ваш родич у біді» – одна з поширених шахрайських схем. Афера проста, але вирішальним є фактор несподіваності та гра на емоціях потенційної жертви. У таку пастку аферистів потрапила 80-річна жінка.

Де не буде світла 20 березня

За повідомленням енергетиків, 20 березня 2024 року буде відсутня електроенергія в місті Чугуїв за такими адресами: Причина – ремонтні роботи.

Чугуївська громада долучилась до проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Меморандуми про співпрацю між Головним управлінням Національної поліції в Харківській області та Валківською й Чугуївською міськими громадами сьогодні підписали начальник харківської поліції Володимир Тимошко й голови громад Валерій Скрипніченко і Галина Мінаєва – повідомляють у поліції Харківської області.

Щеплення собак та котів проти сказу в місті Чугуїв

Фахівці Чугуївської районної дільниці ветеринарної медицини Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини 20, 22 та 25 березня 2024 року будуть проводити профілактичні щеплення собак та котів проти сказу в м. Чугуїв за адресою: вул. Гагаріна, 15, тел. 2-21-16.

Перейти до вмісту