Чугуївська міська рада Харківської області

Чугуївська міська рада

У Чугуєві відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня

Попри нічні намагання ворога зіпсувати святковий настрій представницям прекрасної половини Чугуївської громади, 8 березня їх все ж привітали з Днем весни, краси та жіночності. З урахуванням вимог безпеки в одному з мікрорайонів відбувся святковий концерт, присвячений 8 березня.

Чугуївська громада вітає своїх захисниць!

Від імені всіх мешканців Чугуївської громади напередодні 8 березня жінок-військовослужбовців та працівників ЗСУ привітали заступник начальника міської військової адміністрації Ігор Шепелєв та заступник міського голови Ігор Кащавцев.

Начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва повідомила про наслідки ракетного удару по місту Чугуїв в ніч на 8 березня

Знущальне «вітання» зі святом отримали цієї ночі чугуївські жінки та уся громада від ворога – в центр Чугуєва був нанесений руйнівний ракетний удар. Поранення отримали семеро наших земляків, в тому числі діти.

Внаслідок російської ракетної атаки по Чугуєву постраждали семеро людей, серед них дівчинка 3 років 8 місяців

За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Перейти до вмісту